Partners

OUR COLLABORATORS

Partner of Italian Cuisine

Italian Cuisine collaborates with external consultants who make the experience at our school unique, contributing their professional knowledge and enriching students’ training. Italian Cuisine also has partnerships with for the school’s post-training internship.

Chef Fabrizio Girasoli

Restaurant Butterfly
- Lucca -

Chef Laura Lorenzini

Restaurant Mocajo
- Volterra (PI) -

Chef Alvaro Bartoli

Grand Hotel & La Pace
- Montecatini Terme (PT) -

Chef Angelo Torcigliani

Restaurant Il Merlo
- Camaiore (LU) -


Chef Antonio Pirozzi

Restaurant Forassiepi
- Montecarlo (LU) -

Chef Francesco Sposito

Taverna Estia
- Napoli -

Chef Stefano Gatti

Il Fornaio
- Viareggio (LU) -

Chef Enrico Bergonzi

Restaurant Al Vedel
- Colorno (PR) -

Chef Franco Giacomino

Restaurant La Betulla
- Torino -

Chef Andrea & Daniele Zazzeri

Restaurant La Pineta
- Marina di Bibbona (LI) -

Chef Filippo Saporito

La Leggenda dei Frati
- Firenze -

Chef Giuseppe Mancino

Hotel Principe di Piemonte
- Viareggio (LU) -

Chef Giuliana Germiniasi

Restaurant Capriccio
- Manerba del Garda (BS) -

Chef Domenico Pichini

Il Tufo Allegro
- Pitigliano (GR) -

Chef Masaki Kuroda

Serendepico
- Gragnano (LU) -

Chef Mirko Martinelli

Restaurant Oasi
- Follonica (GR) -

Chef Luca Landi

Lunasia
- Viareggio (LU) -

Chef Maurizio Bardotti

Osteria Passo Dopo Passo
- Castellina in Chianti (SI) -

Chef Lucia Tellone

Restaurant Fubis
- Viareggio (LU) -

Chef Francesco Beconcini

Restaurant Il Pino
- San Gimignano (SI) -

Chef Andrea Santagiuliana

Restaurant Hidalgo
- Merano (BZ) -

Chef Nicoletta Marighella

Restaurant Il Mestolo
- Siena -

Chef Luciana Ambrosini

Trattoria Armanda
- Castelnuovo Magra (SP) -

Chef Riccardo e Roberto Poggetti

Restaurant El Faro
- Cecina (LI) -

Chef Michele Targi

Restaurant La Galleria
- Poggibonsi (SI) -

Chef Vera Pia

La Luna nel Pozzo
- Cuneo -

Chef Oreste Corradi e Annamaria Leone

Locanda Vecchia Pavia
- Certosa di Pavia (PV) -

Pizzaiolo Antonio Ilardi

Pizzeria Sud
- Lucca -

Chef Pino Di Cicco

Osteria Da Divo
- Siena -

Macellaio Giovanni Del Carlo

Macelleria Pagliai e Nieri
- Lucca -

Osteria Caffè del Popolano
- San Casciano Val di Pesa (FI) -

Chef Luca Collami

Restaurant La Veranda
- Arenzano (GE) -

Chef Benedetto Rullo – Lorenzo Stefanini – Stefano Terigi

Il Giglio
- Lucca -

Chef Giuseppe Bertoli

Agriturismo Mulin del Rancone
- Camporgiano (LU) -

Chef Michele Marchi

Restaurant Colleggio Culinario
- Lucca -

Chef Gabrio Dei

Restaurant Anastasia Bistrot
- Scandicci (FI) -

Chef Vito Cipolla

Antica Locanda dell'Angelo
- Lucca -

Pasticcera Sandra Bianchi

Pasticceria Sandra & L’Angolo Dolce
- Lucca -

Sommelier Stefano Allegrini


- Lucca -

-------------

Panificio Marchi
- Lucca -

Scuola Internazionale di Cucina Italiana

La Scuola
Subscribe to our NewsLetter now to have exclusive benefits and always be updated!